Ophold

Dressurundervisning på ridebanen midt på Vilhelmsborgs smukke, gamle gårdsplads.Dressurundervisning på ridebanen midt på Vilhelmsborgs smukke, gamle gårdsplads.På det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg råder vi over 20 dobbeltværelser, alle med eget bad og sattelit-TV på værelset, samt trådløst internet frit tilgængeligt.
Værelserne er ofte udlejet i forbindelse med de mange stævner og arrangementer, men i de mere stille perioder udlejer vi gerne til private.
Har du (og din hest) f.eks. lyst til at tilbringe nogle dage eller måske en hel uge på Vilhelmsborg, så arrangerer vi foruden overnatning også gerne bespisning, rideundervisning, turridning i de nærliggende skove, samt guide til Århus og Østjyllands seværdigheder.
Har du lyst til lidt forkælelse i vores fantastiske rammer og med hesten som omdrejningspunkt, så kontakt os for nærmere aftale.
Har du som virksomheds- eller organisationsleder brug for konference- eller mødefaciliteter, så råder vi også over dette, og vi kan i samarbejde med vores partnere på stedet tilbyde hele "forkælelsespakken" til de, der vil lidt mere end bare at mødes omkring det faglige!

Jylland byder på en masse seværdigheder. Klik her og læs mere om Vilhelmsborg og mange andre steder.